РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (4)
Наукова періодика України (25)
Пошуковий запит:
(<.>A=Ленерт С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
13
Представлено документи
з 1 до 13
1.
Ленерт
С. О.
Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
2.
Ленерт
С. О.
Оцінка ефективності способів попередньої обробки білих коренеплодів
. — 2010 //
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
.
3.
Дубініна А.
Паропроникність комбінованого пакувального матеріалу з відновлювальної сировини
//
Товари і ринки
. - 2013. - № 2.
4.
Дубініна А. А.
Оцінка якості комбінованого пакувального матеріалу із застосуванням функції бажаності
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2013. - № 5/3.
5.
Дубініна А. А.
Аналіз вітамінного та мінерального складу сортів арахісу, поширених в Україні
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2013. - № 6/11.
6.
Дубінін А.
Особливості накопичення важких металів арахісом різних сортів
//
Товари і ринки
. - 2013. - № 1.
7.
Малюк Л. П.
Особливості хімічного складу білих коренеплодів різних господарсько-ботанічних сортів
: монографія. — Харків: ХДУХТ, 2013
8.
Дубініна А. А.
Аналіз хімічного складу гречаної крупи із гречки різних селекційних сортів
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 4/10.
9.
Дубініна А.
Вітамінний і мінеральний склад крупів із гречки
//
Товари і ринки
. - 2014. - № 2.
10.
Дубініна А.
Моделювання складу арахісових паст підвищеної біологічної цінності
//
Товари і ринки
. - 2016. - № 1.
11.
Дубініна А. А.
Способи стабілізації кольору рослинної сировини під час її переробки
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 4.
12.
Черевко О. І.
Визначення впливу внутрішніх і зовнішніх чинників на формування кольору фруктів за допомогою кольорових характеристик
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
13.
Ленерт
С. О.
Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2021
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського