РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Наукова періодика України (25)
Пошуковий запит: (<.>A=Ленерт С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Ленерт С. О. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
2.

Ленерт С. О. Оцінка ефективності способів попередньої обробки білих коренеплодів. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
3.

Дубініна А. Паропроникність комбінованого пакувального матеріалу з відновлювальної сировини // Товари і ринки. - 2013. - № 2.
4.

Дубініна А. А. Оцінка якості комбінованого пакувального матеріалу із застосуванням функції бажаності // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 5/3.
5.

Дубініна А. А. Аналіз вітамінного та мінерального складу сортів арахісу, поширених в Україні // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 6/11.
6.

Дубінін А. Особливості накопичення важких металів арахісом різних сортів // Товари і ринки. - 2013. - № 1.
7.

Малюк Л. П. Особливості хімічного складу білих коренеплодів різних господарсько-ботанічних сортів : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2013
8.

Дубініна А. А. Аналіз хімічного складу гречаної крупи із гречки різних селекційних сортів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 4/10.
9.

Дубініна А. Вітамінний і мінеральний склад крупів із гречки // Товари і ринки. - 2014. - № 2.
10.

Дубініна А. Моделювання складу арахісових паст підвищеної біологічної цінності // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
11.

Дубініна А. А. Способи стабілізації кольору рослинної сировини під час її переробки // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
12.

Черевко О. І. Визначення впливу внутрішніх і зовнішніх чинників на формування кольору фруктів за допомогою кольорових характеристик // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
13.

Ленерт С. О. Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2021
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського